Sıvı GübrelerPAKSOL CalMg KALSİYYUM VE MAGNEZYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL CalMg KALSİYYUM VE MAGNEZYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL CalMg KALSİYYUM VE MAGNEZYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL CalMg KALSİYYUM VE MAGNEZYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol

PAKSOL CalMg KALSİYYUM VE MAGNEZYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺230,90
İndirimli : ₺173,90
₺18,01 `den başlayan taksitlerle
Magnezyum, Potasyum, Azot, ve İz Element

 

PAKSOL CalMg

NK Gübre Çözeltisi

Organik Madde: %24

Toplam Azot: %7

Organik Azot: %1,5

Azotu: %5

Üre Azotu: %0,5

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %5

Suda Çözünür Oksit (CaO): %4

Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): %4

Suda Çözünür Demir (Fe): %0,2

Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,2

Suda Çözünür Bor (B): %0,2

PAKSOL CalMg, bitki tarafından alınırlığı ve taşınırlığı yüksek bir NK gübresidir.

Ayrıca içeriğindeki diğer iz elementler sayesinde besin elementi eksikliğini de ortadan kaldırır.

PAKSOL CalMg, köklenme döneminde köklenmeye, çiçeklenme döneminde çiçeklenmeye, meyve büyüme döneminde ise

meyvenin büyümesine ve raf ömrüne katkı sağlar. Bitki hücre duvarında sertlik sağlar.

Meyve tutum döneminin başında kullanıldığı zaman bitkide mitoz bölünme aktivitesini artırdığı için potansiyel olarak ürün tonajında doğrudan olumlu katkı sağlar.

Bitkinin soğuk sıcak stres koşullarına daha iyi dayanmasını sağlar.

Meyvedeki şekil bozuklukları genellikle Ca/K oranının bozulmasından kaynaklanır. Bu gübre meyvede şekil bozukluklarının önüne geçer.

Meyve sebzelerin depolanma ömrünü uzatır. PAKSOL CalMg, tüm bitkilere tüm fenolojik dönemlerde uygulanabilen bir gübredir.

Bu gübre hasattan sonra bitki yapraklarını dökmeden önce kullanıldığında ağacın kış stresinden etkilenmesini engeller. 

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Fide dikiminden itibaren 20-25 gün ara ile uygulama yapılır. Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır.

1.5

150

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Fide dikiminden itibaren 20-25 gün ara ile uygulama yapılır. Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır.

2

200

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

4-6 yapraklı dönemde kullanılır. Yumru oluşmaya başladığı dönemde kullanılır.

2.5

250

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Bitki 15 cm boyundayken kullanılır. Soğan oluşumu başlayınca kullanılır.

200

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, Tütün)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır.

2.5

250

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

BAĞ (Üzüm)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

ZEYTİN

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır. Hasat sonrası bir sonraki senenin meyve gözlerinin daha iyi olması için uygulama yapılır.

2

200

MUZ

Çiçeklenme sürecinden meyve oluşmaya başlayıncaya kadar 2 hafta ara ile uygulamalar yapılır.

2

200

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Sapa kalkma ve kardeşlenme döneminde uygulama yapılır.

1.5

150

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Çiçeklenme ve döl tutumu dönemlerinde en az birer uygulama yapılır.

 
Hacim
1 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ürün Tipi
Sıvı
Ağrılık
1 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.