Sıvı GübrelerPAKSOL K-30 POTASYUMLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL K-30 POTASYUMLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL K-30 POTASYUMLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL K-30 POTASYUMLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol

PAKSOL K-30 POTASYUMLU SIVI GÜBRE 20 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺4.005,90
İndirimli : ₺3.004,90
₺311,26 `den başlayan taksitlerle
Potasyumlu Gübre

 

PAKSOL K-30

Potasyumlu Gübre Çözeltisi

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %30

PAKSOL K-30 içeriğinde bulunan zengin potasyum sayesinde fotosentez sonucu yaprakta üretilen şekerlerin meyve ve yumrulara taşınımını teşvik eder.

PAKSOL K-30 tüm bitkilerde meyve gelişimi döneminde güvenle kullanılır. Düzenli ve yeterli miktarda kullanılırsa kalite, verim ve ürünün pazardaki raf örü artar.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Bitkilerin meyve döneminde 10 gün ara ile sezon bitene kadar kullanılır.

1

100-125

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Bitkilerin meyve döneminde 10 gün ara ile sezon bitene kadar kullanılır.

1.5

125-150

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

Bitkilerin 4-8 yapraklı dönemden

yumru oluşma dönemine kadar 2-3 kez uygulanır.

2

125-150

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Hasata 1.5 ay kala 15 günde 1 olmak üzere 3 uygulama yapılır.

1.5

125-150

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

Hasata 1.5 ay kala 15 günde 1 olmak üzere 3 uygulama yapılır.

1.5

125-150

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

BAĞ (Üzüm)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

ZEYTİN

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1.5

125-150

MUZ

Meyve tutumundan itibaren 10 gün ara ile sezon bitene kadar uygulamalara devam edilir.

1.5

125-150

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Başaklanma öncesi dönemde 1 kez uygulanır.

1

100-125

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Döl tutumu gerçekleştikten 2 hafta sonra hasat dönemine kadar 2 uyguma tavsiye edilir.

1.5

125-150

Hacim
20 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ağrılık
20 Kg
Ürün Tipi
Sıvı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.