Sıvı GübrelerPAKSOL KALBOR KALSİYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL KALBOR KALSİYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL KALBOR KALSİYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL KALBOR KALSİYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol

PAKSOL KALBOR KALSİYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺228,90
İndirimli : ₺171,90
₺17,81 `den başlayan taksitlerle
Borlu Gübre

 

PAKSOL KALBOR

Klorürlü Gübre Çözeltisi       

Suda Çözünür Oxide (CaO): %12

Suda Çözünür Bor (B): %0,4

PAKSOL KALBOR, bitkiler için özel olarak geliştirilmiş bir klorür gübre çözeltisidir. Özellikle sağlam ve kaliteli meyve unsurlarının geliştirilmesi için tasarlanmıştır.

PAKSOL KALBOR’ın formülasyonundaki optimum oranda kullanılan Bor ve çeşitli biyouyarıcılar sayesinde bitkiye tatbik edildiğinde maximum yarar sağlar.

Bitki hücre duvarında sertlik sağlar. Bitkinin soğuk gibi stres koşullarına daha iyi dayanmasını sağlar. Meyve sebzelerin depolanma ömrünü uzatır.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

1.5-2

150-200

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

Yumru bağlama döneminde ve yumru büyüme döneminde 3 hafta ara ile birer defa uygulama yapılır.

2.5-3

250-300

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Soğan oluşum döneminde ve yumru büyüme döneminde 3 hafta ara ile birer defa uygulama yapılır.

2-2.5

200-250

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2.5-3

250-300

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

BAĞ (Üzüm)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

ZEYTİN

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

MUZ

Doğumdan önce ve doğumdan sonra kullanılır. Meyve gelişim döneminde 3 hafta ara ile sezon bitene kadar kullanılır.

2-2.5

200-250

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Kardeşlenme ve başaklanma dönemi olmak üzere 2 kez uygulanır.

1.5-2

150-200

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Çiçeklenme öncesi dönem, çiçeklenme dönemi, döl tutumu döneminde birer defa kullanılır. Meyve döneminde ise 2 hafta ara ile birer defa uygulanır.

2-2.5

200-250

Hacim
1 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ürün Tipi
Sıvı
Ağrılık
1 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.