Sıvı GübrelerPAKSOL NİTRO-N AZOTLU SIVI GÜBRE 5 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTRO-N AZOTLU SIVI GÜBRE 5 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTRO-N AZOTLU SIVI GÜBRE 5 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTRO-N AZOTLU SIVI GÜBRE 5 LİTREPaksol

PAKSOL NİTRO-N AZOTLU SIVI GÜBRE 5 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺464,90
İndirimli : ₺348,90
₺36,14 `den başlayan taksitlerle
Azotlu Gübre

 

PAKSOL NİTRO-N

Azotlu Gübre Çözeltisi

Toplam Azot: %15

Amonyum Azotu: %5

Üre Azotu: %10

PAKSOL NİTRO-N; üre ve amonyum azotu formlarıyla tasarlanan düşük pH’lı bir azot kaynağıdır.

Toprak uygulamaları için tasarlanmıştır. Bu sayede azotun alınırlığı maksimum seviyededir.

Aynı zamanda azotun tamamı düşük pH sayesinde topraktan uçup gitmesi engellenmiştir.

Ayrıca bu özelliğinden dolayı toprağın kireci minimum seviyede de olsa kırar. Toprağın yapısını düzenler.

Topraktan alınamayan elementlerin bitkiye alınmasını kolaylaştırır. Bitkide yeşil aksamın çok hızlı bir şekilde iyileşmesine katkı sağlar.

Fotosentez aktivitesini artırarak bitkinin toplam verimini maksimuma çıkarır. Bitkinin tüm fenolojik dönemlerinde güvenle kullanılır.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulamalar yapılır.

2

150

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulamalar yapılır.

2.5

200

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

3

200

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Bitki 15 cm boya ulaştıktan sonra 2 hafta ara ile 3 kez uygulama tavsiye edilir.

2.5

200

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

3

200

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

BAĞ (Üzüm)

Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

ZEYTİN

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

200

MUZ

Muz meyvelerinin gelişim döneminde 2 hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.

2.5

200

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Kardeşlenme döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2

150

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2.5

200

Hacim
5 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ürün Tipi
Sıvı
Ağrılık
5 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.