Sıvı GübrelerPAKSOL NİTROFOL AZOTLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTROFOL AZOTLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTROFOL AZOTLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NİTROFOL AZOTLU SIVI GÜBRE 20 LİTREPaksol

PAKSOL NİTROFOL AZOTLU SIVI GÜBRE 20 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺2.172,90
İndirimli : ₺1.629,90
₺168,83 `den başlayan taksitlerle
Azot, Demir ve Çinkolu Gübre

 

PAKSOL NİTROFOL

Azotlu Gübre Çözeltisi

Toplam Azot: %24

Azotu: %2

Amonyum Azotu: %2

Üre Azotu: %20

Suda Çözünür Demir (Fe): %0,2

Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,2

PAKSOL NİTROFOL; azotun 3 farklı formuyla birlikte Demir ve Çinko içeren yaprak uygulamaları için tasarlanmış özel bir azotlu gübredir.

Bitki için maksimum yarayışlılık seviyesindendir. Bitkide yeşil aksamın çok hızlı bir şekilde iyileşmesine katkı sağlar.

Fotosentez aktivitesini artırarak bitkinin toplam verimini maksimuma çıkarır. Bitkinin tüm fenolojik dönemlerinde güvenle kullanılır.

Hafif asidik yapısından dolayı yaprak uygulamalarında suyun sertliğini yumuşatarak gübrenin bitkide aktivitesini artırır.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulamalar yapılır.

2

200

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulamalar yapılır.

2.5

250

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

3

300

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Bitki 15 cm boya ulaştıktan sonra 2 hafta ara ile 3 kez uygulama tavsiye edilir.

2.5

250

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

3

300

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

BAĞ (Üzüm)

Erken ilkbahardan itibaren 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

ZEYTİN

Petal yaprak dökümünden sonra üretim sezonu boyunca 2-3 haftada 1 uygulama yapılır.

2.5

250

MUZ

Muz meyvelerinin gelişim döneminde 2 hafta ara ile en az 3 uygulama tavsiye edilir.

2.5

250

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Kardeşlenme döneminden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2

200

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Bitkilerin 6-8 yapraklı dönemlerinden itibaren sezon boyunca 2-3 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2.5

250

Hacim
20 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ağrılık
20 Kg
Ürün Tipi
Sıvı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.