Sıvı GübrelerPAKSOL NPZn 3-15-0+ME AZOT VE FOSFORLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NPZn 3-15-0+ME AZOT VE FOSFORLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NPZn 3-15-0+ME AZOT VE FOSFORLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL NPZn 3-15-0+ME AZOT VE FOSFORLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol

PAKSOL NPZn 3-15-0+ME AZOT VE FOSFORLU SIVI GÜBRE 1 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺245,90
İndirimli : ₺184,90
₺19,15 `den başlayan taksitlerle
Azot, Fosfor ve İz Elementli gübre

 

PAKSOL NPZn 3-15-0+ME

NP Gübre Çözeltisi

Toplam Azot: %3

Üre Azotu: %3

Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5): %15

Suda Çözünür Çinko (Zn): %2

PAKSOL NPZn 3-15-0+ME, bitkide çiçeklenmeye ve köklenmeye yardım eder.

Düşük pH ve düşük EC değerine sahip olduğu için hem topraktan hem de yapraktan en iyi etki gösterecek şekilde tasarlanmıştır. ile birlikte kullanıldığında ilacın etkinliğini artırır.

Ayrıca nın vereceği stresi ortadan kaldırır. PAKSOL NPZn 3-15-0+ME, içerdiği elementler sayesinde hububatta sayıca yüksek kardeşlenme miktarı ve dane dolumunda maksimum verim sağlar.

Meyve ağaçlarında güçlü ve sağlıklı çiçeklenmenin yanı sıra döl tutumuna da katkı sağlar.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

(ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

1.5-2

200-250

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2.5-3

300-350

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Bitki 10 cm boyunda iken uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2.5-3

300-350

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR

(Elma, Ayva, Armut, Nar)

Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300 %

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

BAĞ (Üzüm)

Meyve tutum döneminden itibaren bir hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

ZEYTİN

Gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

MUZ

Muz doğum yaptıktan sonra 2 hafta ara ile en az uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama yapılır.

1.5-2

200-250

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

4-6 yapraklı dönemden itibaren 2 hafta ara ile bir uygulama yapılır.

2-2.5

250-300

Hacim
1 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ürün Tipi
Sıvı
Ağrılık
1 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.