Sıvı GübrelerPAKSOL POTAS 3-0-20+ME POTASYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL POTAS 3-0-20+ME POTASYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL POTAS 3-0-20+ME POTASYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol
Sıvı GübrelerPAKSOL POTAS 3-0-20+ME POTASYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTREPaksol

PAKSOL POTAS 3-0-20+ME POTASYUMLU SIVI GÜBRE 1 LİTRE

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺374,90
İndirimli : ₺280,90
₺29,10 `den başlayan taksitlerle
Potasyum, Azot ve İz Elementli gübre

 

PAKSOL POTAS 3-0-20+ME

NK Gübre Çözeltisi

Toplam Azot: %3

Üre Azotu: %3

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): %20

Suda Çözünür Demir (Fe): %0,3

Suda Çözünür Bor (B): %0,2

Suda Çözünür Çinko (Zn): %0,1

PAKSOL POTAS 3-0-20+ME, düşük pH ve düşük EC yapısına sahip hibrit yapıda özel bir potasyum kaynağıdır.

Bu sayede potasyum bitkide maksimum hızda alınır, taşınır ve metabolize olur. PAKSOL POTAS 3-0-20+ME, Mix ve lu gübreler ile kolayca karışır ve bitkiye uygulanabilir.

Böylece uygulama zorluğunu ve riskini ortadan kaldırmış olur.

PAKSOL POTAS 3-0-20+ME, çok özel bir potasyum formudur bitkiler tarafından alınırlığı ve metabolizmaya katılması yönünden eşsiz bir gübredir.

Yüksek PH’lı diğer bütün potasyum gübrelerinden daha tesirlidir ve bitkiyi yaşlandırmaz. Hatta topraktaki zararlı mikroorganizmalarla mücadelede ciddi katkı sağlar.

PAKSOL POTAS 3-0-20+ME, bitkide meyve iriliği ve kalitesini artırmayı hedefler.

Fotosentez sonucu üretilen şekerli bileşikleri hızlıca meyveye taşır. Böylece meyvede briks artışını sağlar.

Hibrid (Organik Potasyum) formülü sayesinde meyvede aroma kalitesini artırır. Ayrıca şekli bozuk meyve oluşumunu önler.

 

BİTKİLER

UYGULAMA ZAMANI

DOZAJLAR

DAMLAMA

YAĞMURLAMA

(L/da)

YAPRAK

ml/100 L. Su)

SERA BİTKİLERİ

(Domates, Salatalık, Biber)

Bitkilerin meyve döneminde 10 gün ara ile sezon bitene kadar kullanılır.

1

75-100

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Kavun, Karpuz, Biber, Çilek)

Bitkilerin meyve döneminde 10 gün ara ile sezon bitene kadar kullanılır.

1-1.5

100-125

YUMRULU BİTKİLER

(Pancar, Turp, Havuç, Patates)

Bitkilerin 4-8 yapraklı dönemden

yumru oluşma dönemine kadar 2-3 kez uygulanır.

1.5

125-150

SOĞANSI BİTKİLER

(Soğan, Sarımsak vb.)

Hasata 1.5 ay kala 15 günde 1 olmak üzere 3 uygulama yapılır.

1-1.5

100-125

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Pamuk, Kanola, Ayçiçeği, Mısır, Soya Fasulyesi, )

Hasata 1,5 ay kala 15 günde 1 olmak üzere 3 uygulama yapılır.

1.5

125-150

SERT ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Kayısı, Erik, Vişne, Kiraz, Şeftali)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ AĞAÇLAR (Elma, Ayva, Armut, Nar)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

SERT KABUKLU AĞAÇLAR

(Ceviz, Fındık, Fıstık)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

NARENCİYE

(Limon, Portakal, Mandalina)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

BAĞ (Üzüm)

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

ZEYTİN

Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3 kez uygulanır.

1-1.5

100-125

MUZ

Meyve tutumundan itibaren 10 gün ara ile sezon bitene kadar uygulamalara devam edilir.

1-1.5

100-125

HUBUBAT (Buğday, Çeltik, Arpa, Çavdar, Yulaf)

Başaklanma öncesi dönemde 1 kez uygulanır.

1

75-100

BAKLAGİL ve YEM BİTKİLERİ (Fasulye, Nohut, Mercimek, Yonca, Fiğ, Üçgül)

Döl tutumu gerçekleştikten 2 hafta sonra hasat dönemine kadar 2 uyguma tavsiye edilir.

1-1.5

100-125

Hacim
1 litre
Gübre Çeşidi
Sıvı Gübre
Ürün Tipi
Sıvı
Ağrılık
1 kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.